ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ

Ακρίβεια στη ζύγιση με στιβαρές ποιοτικές κατασκευές όλων των τύπων και στόχο την πιστότητα των συναλλαγών

gefyroplastigges

Η σωστή ζύγιση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε παραγωγικής δραστηριότητας. Βοηθάει στην τήρηση της αποθήκης Α’ υλών (π.χ. αδρανή υλικά, πρόσθετα, καύσιμα κλπ) μετρώντας με ακρίβεια τις παραλαβές και τις αποστολές, στην παρακολούθηση του ισοζυγίου κάθε εταιρείας με συνέπεια την αποφυγή λαθών και την αύξηση της κερδοφορίας.

Η ΣΤΕΦΑΣ ΕΡΓΟΝ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή & εγκατάσταση σύγχρονων γεφυροπλαστιγγών παράλληλα με τις κύριες δραστηριότητές της στη βιομηχανία σκυροδέματος & λατομείου.

Ανάλογα με το χώρο τοποθέτησης και την επιθυμία των πελατών της, προσφέρει γεφυροπλάστιγγες όλων των διαστάσεων (5-18μ.), σε λάκκο ή επιφανείας (μικτές κατασκευές από μέταλλο και σκυρόδεμα) καθώς και εξ’ ολοκλήρου μεταλλικές πλατφόρμες, πλήρως μεταφερόμενες με πολύ εύκολη διαδικασία εγκατάστασης.

Όλες οι γεφυροπλάστιγγες της ΣΤΕΦΑΣ ΕΡΓΟΝ διαθέτουν κατάλληλα ηλεκτρονικά αισθητήρια βάρους (δυναμοκυψέλες) υψηλής ακρίβειας, ψηφιακό τερματικό διαχείρισης ζυγίσεων καθώς και εκτυπωτή μηχανογραφικών ζυγολογίων. Προσφέρεται προαιρετικά, η δυνατότητα για σύνδεση και λειτουργία με έξυπνο λογισμικό διαχείρισης μέσω Η/Υ με δυνατότητα αποθήκευσης & ανάκλησης δεδομένων όποτε χρειαστεί.

Περισσότερα χαρακτηριστικά, στο συνημμένο τεχνικό φυλλάδιο. (pdf)

Αρχική Προϊόντα Γεφυροπλάστιγγες