ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΡΟΪΟΝΤΑ

Προμήθεια καθετοποιημένης γραμμής παραγωγής για: πλάκες πεζοδρόμησης, παραπέτα δρόμων, δομικούς κυβόλιθους και πλήθος άλλων προϊόντων τσιμέντου

tsimentoproionta

Η ΣΤΕΦΑΣ ΕΡΓΟN είναι ίσως η μόνη εταιρεία που προσφέρει όλη τον εξοπλισμό των μονάδων παραγωγής τσιμεντοπροϊόντων: από την παραγωγή της Α’ ύλης & το σύστημα μεταφοράς μέχρι την πλήρη γκάμα μηχανών διαμόρφωσης, επεξεργασίας & αποθήκευσης των τελικών προϊόντων. Υποστηρίζει έτσι απόλυτα τις μονάδες που προσφέρει με πλήθος περιφερειακού εξοπλισμού, συντήρηση και service.

Βασικά μέρη:

  • Συγκρότημα παραγωγής σκυροδέματος, ειδικό για τσιμεντοπροϊόντα
  • Σύστημα μεταφοράς Α’ ύλης για την τροφοδοσία των μηχανών διαμόρφωσης
  • Μηχανές διαμόρφωσης τσιμεντοπροϊόντων (σταθερές/κινητές)
  • Συστήματα τελικής επεξεργασίας, συσκευασίας & αποθήκευσης τελικών προϊόντων.

Το συγκρότημα παραγωγής, εφοδιασμένο με αποθήκες αδρανών, ειδικό αναμικτήρα και βαγονέτα μεταφοράς είναι η καρδιά της μονάδας. Ενσωματώνοντας την τεράστια εμπειρία της στο αντικείμενο, η ΣΤΕΦΑΣ ΕΡΓΟΝ διασφαλίζει την κατάλληλη παραγωγή για την αδιάλειπτη τροφοδοσία της γραμμής παραγωγής. 

Αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, η ΣΤΕΦΑΣ ΕΡΓΟN συνεχίζει και εξοπλίζει τη γραμμή με μηχανήματα υψηλής παραγωγικότητας, διαμορφώνοντας το τελικό προϊόν. Πλήθος περιφερειακού εξοπλισμού, όπως συστήματα χρωματισμού, ανυψωτικά & διάδρομοι προώθησης προϊόντων, τελικό επιφανειακό φινίρισμα και πλύση, θάλαμοι ξήρανσης καθώς και τελική συσκευασία, συμπληρώνουν την όλη φιλοσοφία.

 Περισσότερα χαρακτηριστικά & παραδείγματα, στο συνημμένο τεχνικό φυλλάδιο. (pdf)

Αρχική Προϊόντα Τσιμεντοπροϊόντα