Επικοινωνία

Αδμήτου 27 Εύοσμος 56224 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2310 755 318 info@stefasergon.gr

Slide Ιδανικές Λύσεις στον Τομέα των Κατασκευών

Πολυετής εμπειρία στο χώρο των Μηχανημάτων Παραγωγής Έτοιμου Σκυροδέματος

Η ΣΤΕΦΑΣ ΕΡΓΟΝ ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Στέφα, έναν άνθρωπο με σπάνια και πολυετή εμπειρία στον δυναμικό και ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο των Δομικών Μηχανημάτων, με στόχο τη συγκρότηση μιας σύγχρονης κατασκευαστικής εταιρείας που θα δραστηριοποιείται και στο εμπόριο. Παρέχει λύσεις στον τομέα Μηχανημάτων Παραγωγής Έτοιμου Σκυροδέματος με άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο εταιρικό δυναμικό και ολοκληρωμένες λύσεις Εγκατάστασης Συγκροτήματος Παραγωγής Σκυροδέματος

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων και των αναγκών των πελατών μας με γνώμονα το συμφέρον τους και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις.

Παράλληλα, επιθυμούμε να ξεπεράσουμε τα παραδοσιακά όρια συνεργασίας μεταξύ προμηθευτή και αγοραστή. Αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να συνάψουμε  σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας, ακόμη και μετά την διεκπεραίωση ενός έργου ή μιας πώλησης.

Η συνέχιση και αξιοποίησης της συνταγής της επιτυχίας μας μέχρι σήμερα συνίσταται σε μία λέξη – Σταθερότητα:

  • στις διαχρονικές μας αξίες·
  • στην φιλοσοφία μας·
  • στη συνεχή μας ανάπτυξη.

Το κίνητρό μας για τη συνεχή ανάπτυξη της Εταιρείας αποτελείται από τη δυναμική διάθεση για ανανέωση, πρωτοπορία και καινοτομία!

Στρεφόμαστε στην έρευνα κατασκευαστικών λύσεων που εξασφαλίζουν ακόμα περισσότερο σεβασμό στο περιβάλλον, μειώνουν το κόστος κατασκευής, μεταφοράς, εγκατάστασης και συντήρησης και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τόσο μεγάλες τεχνικές εταιρείες όσο και μικρότερους κατασκευαστές. Για το λόγο αυτό έχουμε εξασφαλίσει τη στενή συνεργασία διαφόρων ιδιωτικών εργαστηρίων καθώς και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επέκταση στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή Αγορά

Σύντομα αποδείχτηκε πως ο ορίζοντας της ελληνικής κατασκευαστικής αγοράς δεν ήταν παρά το εφαλτήριο για τη διεθνή δραστηριοποίηση της Εταιρείας, αρχικά στην Ευρώπη και στη συνέχεια και στην ευρύτερη διεθνή αγορά.

Ευρωπαϊκή Αγορά

Το 1997 η Εταιρεία άρχισε να δραστηριοποιείται στο σύνολο των βαλκανικών χωρών –Αλβανία, Σκόπια, Κόσσοβο, Βουλγαρία καθώς και στη Ρουμανία. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην Κυπριακή Δημοκρατία την τελευταία 20ετία, από το 2021 έως και σήμερα έχει αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 50%  με την εγκατάσταση τριών (3) υπερσύγχρονων μηχανημάτων και τα επόμενα χρόνια στοχεύει να εδραιώσει την παρουσία της με σύσταση υποκαταστήματος, κάτι που καθίσταται αναγκαίο για να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της. Οι εξαιρετικά επιτυχημένες συνεργασίες οδήγησαν μεθοδικά το 2004 στη σύσταση ενός δυναμικού και ευέλικτου δικτύου πωλήσεων με έδρα το Βουκουρέστι και με την επωνυμία STEFAS METAL CONSTRUCTION SRL

Διεθνή Αγορά

Το 2009, η Εταιρεία είναι έτοιμη για ένα ακόμη πιο τολμηρό άνοιγμα στη διεθνή αγορά. Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Βόρεια Αφρική και στη Μέση Ανατολή (Λιβύη, Αίγυπτος, Ιράκ, Λίβανος). Μετά από μια εξέχουσα παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Libya Build 2010 – 2012, η ΣΤΕΦΑΣ ΕΡΓΟΝ δηλώνει δυναμικά την παρουσία της με την τοποθέτηση στην Τρίπολη της Λιβύης του περίφημου τεχνολογικού γίγαντα στην παραγωγή έτοιμου σκυροδέματος ΕΡΓΟ 100 παραγωγικής ικανότητας 130 m³/ώρα.

Συμμόρφωση με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα

Η ΣΤΕΦΑΣ ΕΡΓΟΝ ΕΠΕ ως μία από τις πλέον γνωστές και αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, συμμορφώνεται πλήρως με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 98/37/ΕΚ καθώς και με τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρότυπα

Δείτε εδώ τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα

ΕΝ 292-1, ΕΝ 292-2 [Βασικές έννοιες, Γενικές Αρχές Σχεδιασμού]

ΕΝ 294 [Αποστάσεις ασφαλείας για την αποτροπή προσέγγισης επικίνδυνων ζωνών από τα άνω άκρα]

ΕΝ 349 [Ελάχιστα διάκενα προς αποφυγή σύνθλιψης μερών του ανθρώπινου σώματος]

ΕΝ 811 [Αποστάσεις ασφαλείας για την παρεμπόδιση της προσέγγισης των κάτω άκρων στις ζώνες κινδύνου]

ΕΝ 60204-1 [Ηλεκτρικός εξοπλισμός μηχανών – Μέρος 1: Γενικές απαιτήσεις]

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Φάσεις Εγκατάστασης Συγκροτήματος Παραγωγής Σκυροδέματος

Σχεδιασμός

Η επιτυχία ενός έργου συνδέεται στενά με την ποιότητα και το βάθος των σχεδίων που καταρτίζονται.

Κατασκευή

Κατασκευάζουμε συγκροτήματα παραγωγής σκυροδέματος ακριβώς στα μέτρα του πελάτη και ανάλογα με τις απαιτήσεις του...

Τοποθέτηση

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση της μονάδας με καθετοποιημένο τρόπο, από την έκδοση των αδειών μέχρι την τοποθέτηση και δοκιμή λειτουργίας.

Συντήρηση

Διαθέτουμε για τους πελάτες μας μεμονωμένα ανταλλακτικά εξαρτήματα, καθώς και συνεχή τεχνική υποστήριξη μέσω εξειδικευμένων τεχνικών μας.

83

Capacity

Τεράστια Δυνατότητα Χωρητικότητας Αδρανών Υλικών

50

Productivity

Αύξηση Παραγωγικής Ικανότητας Μονάδος

40

Energy saving

Εξοικονόμηση Ενέργειας κατά τη Λειτουργία του Μηχανήματος