Επικοινωνία

Αδμήτου 27 Εύοσμος 56224 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2310 755 318 info@stefasergon.gr

Συντήρηση

Τα τεχνολογικά συστήματα υπόκεινται και αυτά στους κανόνες της φθοράς με το πέρασμα του χρόνου και για να μπορούν να συνεχίζουν να επιτελούν το ρόλο τους, όπως αυτός έχει αρχικά προδιαγραφεί, χρειάζεται αρχικά να συντηρούνται με επιμέλεια και κάποια χρονική στιγμή να αντικαθίστανται.
Η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο των δομικών μηχανημάτων μας έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη σχεδίων έκτακτης ανάγκης ως ένα πολύτιμο μέτρο πρόληψης φθορών και πιθανών μελλοντικών βλαβών.

Στην STEFASERGON διαθέτουμε και αναλαμβάνουμε να παρέχουμε άμεσα στους πελάτες μας μεμονωμένα ανταλλακτικά εξαρτήματα, καθώς και συνεχή τεχνική υποστήριξη μέσω εξειδικευμένων τεχνικών μας. Ο σύντομος χρόνος παράδοσης, η ποιότητα των ανταλλακτικών σε ανταγωνιστικές τιμές είναι ο βασικός στόχος μας.

Η STEFASERGON συνιστά πάντοτε στους πελάτες της, την προληπτική συντήρηση των τεχνολογικών συστημάτων, με στόχο την αύξηση της μέσης διάρκειας ζωής τους και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου βλάβης, εξασφαλίζοντας τους έτσι το χαμηλότερο δυνατό κόστος συντήρησης και αντικατάστασης.